Başkanlık Basketbol Takımı Basını Yendi

Düzce Belediye Başkanlığı basketbol takımı ile Düzce´deki basın mensuplarından oluşan basketbol takımı 18 Temmuz salonunda karşı karşıya geldi. Çetin ve zevkli geçen karşılaşmada galip gelen taraf Başkanlık takımı oldu. İki devre halinde oynanan maçta Başkanlık takımı Basın takımını 29-22 mağlup etti.

Düzce Belediye Başkanlığı sahaya, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın, Belediye Meclis Üyesi Sadık Buğra Toker, Belediye Meclis Üyesi Hakan Çetin ve Tolga Taşkın´dan oluşan ekiple çıktı. Maçın ilk devresi hayli çekişmeli geçti. Bu devreyi Basın mensuplarından oluşan takım 12-8 önde kapattı. İkinci devrede Başkanlık takımı bariz bir üstünlük kurdu. Karşılaşmanın sonunda ise gülen taraf Başkanlık tarafı oldu ve karşılaşmayı 29-22 önde bitirdi.