Belediye Aşure Dağıttı

Düzce Belediyesi tarafından Merkez camii ve Cedidiye camii alanında aşure dağıtıldı. Aşure dağıtımına Belediye Başkanı İsmail Bayram da katıldı.

Belediye Başkanı İsmail Bayram, muharrem ayına mahsus geleneklerden biri olan aşure dağıtımına bizzat katıldı. Merkez camii meydanında vatandaşlara aşure dağıtan Başkan Bayram, ´ Milletimiz komşularına, dost ve akrabalarına yılda iki defa güzellik dağıtır. Birisi kurbanda et, ikincisi de aşuredir. Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir. Aşurenin bu mecazi anlamı toplumumuz için bugün her zamankinden daha fazla önem taşımaktadır´ dedi.  Belediye tarafından iki noktada vatandaşlara 6 bin adet aşure kasesi dağıtıldı.