1001 Emek Sokağında Hazırlıklar Tamamlandı

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinatörlüğünde hizmet vermeye hazırlanan 1001 Emek Kadın El Ürünleri Pazarı yeni yıl öncesi hediyelik ürünleri satışa sunmak için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Camikebir Mahallesi Film Platosunda Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan 1001 Emek Sokağında kadınlar tarafından hazırlanan ve tamamı el emeğine dayalı ürünler satışa sunulacak.  30 Aralık 2009 Çarşamba günü saat 12:00´de başlayacak ön satışlar, son düzenlemelerin tamamlanması ile birlikte yapılacak açılışın ardından devam edecek. 1001 Emek Pazarında stant alarak satış yapmak isteyen bayanların Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´ne başvurarak form doldurmaları gerekmektedir.