HABERLER
01-01-2010 23:59

Resim Öğrencilerinden Sergi

Resim Öğrencilerinden Sergi

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu İşbirliği ile açılan Meslek Edindirme Kursları bünyesinde eğitim veren Resim Kursu 1. dönemi hazırladığı sergi ile kapattı.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu İşbirliği ile açılan Meslek Edindirme Kursları bünyesinde eğitim veren Resim Kursu 1. dönemi hazırladığı sergi ile kapattı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü hizmet binasında açılan sergide 50 öğrencinin 3 ayda yaptığı  resimler sergilendi. Çok sayıda ziyaretçinin gezdiği sergide yapılan tüm eserler görülmeye değerdi. Resim Öğretmeni Emrah ÖZARAS tarafından hazırlanan sergide ayrıca Meslek Edindirme Kursları bünyesinde açılan ´El Emeği Göz Nuru´ İlkbahar - Yaz temalı el sanatları yarışmasına katılacak eserler de sergilendi.Başvuruların 26 Şubat 2010 tarihine kadar devam edeceği ´EL EMEĞİ GÖZ NURU´ İlkbahar - Yaz temalı el sanatları yarışmasına katılmak isteyen bayanların, kendi uğraşları çerçevesinde hazırladıkları ürünleri ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor. 

Şartname

*Yarışmaya 15 yaş ve üzeri tüm bayanlar  katılabilir.
*Seçici Kurul Üyeleri ve birinci derecede yakınları yarışmaya katılamazlar.
*Yarışmaya katılacak eserlerin daha önce hiç sergilenmemiş ve herhangi bir yarışmada ödül almamış olması gerekmektedir.
*Yarışmacılar en fazla iki eserle katılabilirler.
*Eserlerin ön yüzünde imza, ad ve herhangi bir bilgi yer almayacak, arka yüze eser için seçtikleri rumuz ve eserin yapıldığı teknik (iğne oyası, yorganlama, makine nakışı vb.) yazılacaktır.
*Yarışmaya katılanların eserleri için kullandıkları rumuz, ad ve soyadları, adres ve telefon bilgileri için ayrıca bir başvuru formu doldurulacaktır.
*Şartnameye uymayan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.
*Tüm eserlerin her türlü kullanım hakkı Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´ne aittir.
*Eserlerin sorumluluğu eser sahibine aittir.
*Yarışmaya katılanların tümüne katılım sertifikası gönderilecektir.
*Yarışmada derece alan ya da sergilenmeye değer görülen eserler Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belirlenecek alanlarda sergilenecektir.
*Yarışmada derece alan ve sergilenen eserler; sanatçı ismi belirtilerek Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kitap/albüm haline getirilebilir, tanıtım amaçlı olarak takvim, ajanda, ilan, afiş ve broşürlerde kullanılabilir. Eser sahibi bu durumda herhangi bir hak iddia edemez.
*Yarışma sonunda şartnameye uymayan eserin tespiti halinde derecesi ve ödülü geri alınır, yerine en yüksek puanı alan bir sonraki eser ödüle hak kazanır.