HABERLER
01-01-2010 23:59

Huzurevinde Eğlence

Huzurevinde Eğlence

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Hilmi Çilingir Huzurevi’nde eğlence düzenlendi.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Hilmi Çilingir Huzurevi´nde eğlence düzenlendi. Huzurevinde kalan yaşlılarımızın keyifli bir akşam geçirmesi amacıyla düzenlenen gecede Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli sahne aldı.
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Hilmi Çilingir Huzurevi´nde düzenlenen geceye, Belediye Başkan´ı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram´ın yanı sıra Başkan yardımcısı Vahap Demirel, Kültür ve Sosyal İşler Müdür vekili Bilal Aydemir katıldı. Ayrıca Huzur evi Bağışçılarından Kamil Çilingir de geceye katılanlar arasında yerini aldı. Eğlencenin ilerleyen saatlerinde huzurevi sakinleri, aralarında çifte telli oynayarak ve şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlenirken, zaman zamanda bazı şarkılarda duygulanarak göz yaşlarını tutamadıkları gözlendi
Geç saatlere kadar süren eğlencenin sonuna kadar katılan Belediye Başkan´ı İsmail Bayram, eğlenceden sonra da huzurevi sakinleri ile uzun uzun sohbet etti. Başkan ayrıca, bu tür etkinliklerin bundan sonra da daha sıklıkla yapılacağını ifade ederek " Huzurevinde bulunup,buradaki büyüklerimizle beraber olmaktan ailece büyük keyif alıyoruz. Bundan sonrada bu tür etkinlikleri sıklıkla tekrarlayacağız" dedi.