Çocuk Yuvasında Seminer

Düzce Belediyesi tarafından Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası´nda barınan çocuklara ´Mücadele Ruhu´ konulu seminer verildi

Düzce Belediyesi tarafından Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası´nda barınan çocuklara  ´Mücadele Ruhu´ konulu seminer verildi. Seminere Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram ve Belediye Meclis üyeleri de katıldılar.

Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası´nda barınan 9-15 yaş arasındaki çocuklara yönelik ´ Mücadele Ruhu´ konulu bir seminer düzenlendi. 19 Şubat 2010 tarihindeki seminer Eğitim Danışmanı Yasemin Kaya Baştuğ tarafından verildi. Yaklaşık iki saat süren semineri tüm yuva çocukları büyük bir ilgiyle dinlediler. Yasemin Kaya, seminerde amacının, ´çocuklara kişisel farkındalıklarının kazandırılması ve çocukların sahip olduklara güçlü yanlarının ve kaynakların en etkin bir biçimde kullanılması için bir takım metotların öğretilmesi ve bunların davranış değişikliğine dönüşmesinin sağlanması´ olduğunu belirtti. Yuva yönetiminin de hazır bulunduğu seminere, Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram, Belediye Meclis Başkanvekili Özcan Demirbaş, Belediye Meclis Üyeleri Ayşe Tuğrul, Ebru Uzun, Funda Hiçyılmaz, Fatma Can, Hatun Şengül Albayrakoğlu,  Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, Belediye Birim Müdürleri, Belediye Dış İlişkiler Müdürlüğü personeli katıldılar. Seminer sonrasında yuva çocuklarına çeşitli hediyeler verildi.