Spor Sokak Yenilenecek

Düzce Belediyesi tarafından Spor Sokak´ta yenileme çalışmaları yapılacak.

Düzce Belediyesi tarafından Spor Sokak´ta yenileme çalışmaları yapılacak. Belediye tarafından şehir merkezinde cadde ve meydan düzenleme programına Spor Sokak da alındı. Buna göre söz konusu sokakta alt yapı ve üst yapı çalışmaları yapılacak.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Spor Sokak´ta taş kaplama, aydınlatma, yağmur oluklarının döşenmesi başta olmak üzere çevre düzenlemesi için hazırlıklar tamamlandı. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, alt yapı eksikliklerinin giderilmesi ve yenileme çalışmaları çerçevesinde Spor Sokak için program hazırladıklarını belirterek şu görüşlere yer verdi " Bu alan alışveriş merkezlerinin yoğun olarak bulunduğu vatandaşlarımızın da rağbet ettiği yerlerden biri. Alt yapı ve çevre düzenlemesine ilişkin eksiklikler tespit ettik. Ayrıca bu alanı da cazibe merkezi olarak düşünüyoruz. Bu nedenle bölgede taş kaplamadan aydınlatmaya kadar yenileme çalışmaları yapılacak. Trafiğe kapalı olan bu alandaki esnaflarımızdan çalışma süresi boyunca destek bekliyoruz."
Spor Sokak´taki çalışmaların 8 Mart 2010 pazartesi günü başlayacağı ve kısa süre içinde tamamlanacağı bildirildi.