HABERLER
01-01-2010 23:59

Başkan Spor Sokakta İnceleme Yaptı ve Esnafı Gezdi

Başkan Spor Sokakta İnceleme Yaptı ve Esnafı Gezdi

Belediye Başkanı İsmail Bayram bir süre önce yenileme çalışmaları başlatılan Spor sokakta inceleme yaptı ve burada bulunan esnafı gezdi.

Belediye Başkanı İsmail Bayram bir süre önce yenileme çalışmaları başlatılan Spor sokakta inceleme yaptı ve burada bulunan esnafı gezdi. Başkan Bayram, Spor sokakta zemin ve çevre düzenlemesi yapıldığını hatırlatarak, ´ buradaki çalışmalar kısa süre içinde tamamlanacak ve hem esnaf hem de vatandaşlar bu alanda daha rahat çalışacak ve gezebilecekler´ dedi.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından spor sokakta başlatılan aş kaplama, aydınlatma , yağmur oluklarının döşenmesi çalışmaları hızla sürüyor. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, alt yapı eksikliklerinin giderilmesi ve yenileme çalışmaları çerçevesinde spor sokak için program hazırladıklarını belirterek şu görüşlere yer verdi  ve " Bu alan alışveriş merkezlerinin yoğun olarak bulunduğu vatandaşlarımızın da rağbet ettiği yerlerden biri. Alt yapı ve çevre düzenlemesine ilişkin eksiklikler tespit ettik. Ayrıca bu alanı da cazibe merkezi olarak düşünüyoruz. Bu nedenle bölgede taş kaplamadan aydınlatmaya kadar yenileme çalışmaları yapılacak. Trafiğe kapalı olan bu alandaki esnaflarımızdan çalışma süresi boyunca destek bekliyoruz" dedi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar ve ilgili müdürler ile birlikte spor sokaktaki incelemeleri yerinde değerlendirdi ve bu alanda bulanan esnaflarla tek tek görüştü. Esnafları işyerlerinde ziyaret eden Başkan, çalışmaların kısa süre içinde tamamlanacağını ve spor sokağın cazibe merkezlerden biri haline geleceğini söyledi. Başkan Bayram bu konuda şu görüşlere yer verdi " Her hizmet öncesinde hazırlıklar yapılır. Bu iyileştirme adınadır. Burada da zemin kazıldığı için bir takım sıkıntılar oluşuyor, bu doğaldır, ancak ardından çok güzel bir görüntü ortaya çıkacak. Zemin iyileştirilmiş olacaktır. Zaten dolaştığımız esnaf da bu durumu biliyor ve anlayışla karşılıyor´