18 Mart Helvası

Düzce Belediye Başkanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale şehitleri anısına 18 bin kase helva dağıtımı yapıldı. Düzce Merkez camii ve Cedidiye camii önünde kurulan stantlarda dağıtımı yapılan irmik helvasına vatandaşlar büyük rağbet gösterdi. Düzce Valisi Bülent Kılınç ile Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da Cedidiye camii önünde 18 mart şehitleri anısına hazırlanan helvadan yediler.

Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen helva dağıtımına hayırsever işadamları Erben Çakman, Ahmet Otluoğlu, İsa Şengüloğlu, Atilla Ekizceli, Burhan Gösterişli, Nusret Özsoy, Feyyaz Tütüncüoğlu, Metin Uzun katkı vererek sponsor oldular.