Bayındırlık Bakanı Düzce Belediyesinde

Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir 21 Mart hafta sonunu Düzce için ziyaretlere ayırdı. Düzce Valiliği ve Bakanlığına bağlı kuruluşları ziyaret eden Bakan Demir Düzce Belediyesi´ne de geldi. Bakan için belediyede tören düzenlendi.

Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir´i belediyede Belediye Başkanı İsmail Bayram, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile Belediye personeli karşıladı. Bakan Demir Başkanlık makamında ziyareti konusunda bilgi verdi. Bayındırlık ve İskân Bakanı´nın ziyareti sırasında Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış, Prof. Dr. Celal Erbay, Metin Kaşıkoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın da hazır bulundular.