Komşu Köyün Delisi Sahnelendi

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Şehir Tiyatroları ´Komşu Köyün Delisi´ adlı oyunu Gençlik Merkezi’nde sahneledi

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Şehir Tiyatroları ´Komşu Köyün Delisi´ adlı oyunu Gençlik Merkezi´nde sahneledi. Oyunun ilk gösterimi protokole yapıldı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın da izlediği oyun seyircilerden büyük beğeni aldı.

Profesör Doktor Üstün Dökmen´in yazdığı, Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları Sorumlusu Selçuk Develi´nin yönettiği iki perdelik ´Komşu Köyün Delisi´ oyun Gençlik Merkezi´nde sahnelenmeye başladı. Her hafta Salı günleri Gençlik Merkezi´nde sahnelenecek oyunun ilk gösterimi protokol mensuplarına yapıldı. Davetlilerin büyük ilgi gösterdiği oyunu Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile eşi Elka Bayram, Düzce Vali Yardımcısı Ramazan Şahin, Baro Başkanı Ali Dilber, Başkan Yardımcıları ile eşleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri izlediler. İki perdelik komedi oyununda 22 kişi rol aldı. Oyunun sonunda Belediye Başkanı İsmail Bayram tek tek tüm oyuncuları kutladı.