Yunanistan Heyeti Belediyeyi Ziyaret Etti

Depremler sonrası Avrupa Birliği tarafından oluşturulan ve Düzce Belediyesi´nin de yer aldığı kısa adı MERP olan Marmara Bölgesi Rehabilitasyon Projesinde proje ortağı olan Yunanistan heyeti Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti.

Belediye  Dış İlişkiler Müdürlüğü organizasyonuyla Başkan İsmail Bayram tarafından makamda ağırlanan Yunanistan heyetinde Grevena Valisi Dimosthenes Kouptsidis, Grevena eski Valisi Antonis Petsas, Angre Kalkınma Ajansı Genel Müdürü Thomas Tsialtas bulundu. Görüşmede MERP´in değerlendirmesi ile sonuçları üzerinde duruldu. Grevena Valisi Kouptsidis, projenin amacına ulaştığını vurgulayarak, ´ bu proje ile iki ülke ve iki kent arasında iyi diyaloglar başlamış oldu´ dedi. Başkan İsmail Bayram da Düzce´nin projeyi çok iyi değerlendirdiğini kaydederek, ´proje kapsamında teknik bölümlerde, tarım ve turizm alanlarında önemli hizmetler yapılmıştır´ dedi. Başkan Bayram görüşmenin sonunda heyete çeşitli hediyeler takdim etti.