Meclis Komisyon Üyeleri Seçildi

Düzce Belediye Meclisi´nin Nisan ayı birinci birleşiminde yeni dönem komisyon üyeliklerinin seçimi yapıldı. Daha sonra da gündem maddeleri görüşüldü.

Düzce Belediye Meclisi´nin Nisan ayı birinci birleşimi Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında yapıldı. Gündem maddelerinin ağırlığını yeni dönem için komisyon üyeliklerinin seçimi oluşturdu. Kapalı zarf usulü yapılan seçimler sonucunda komisyon üyeliklerine şu isimler seçildi: Encümen : İsa Eser, Durmuş Arslan, İsa Şengüloğlu. Plan ve Bütçe Komisyonu: Recep Pak, M. Ali Duman, Muammer Şahin, Janberg Özcanoğlu, Hakan Çetin. İmar Komisyonu: İrfan Dursun, Ebru Uzun, Funda Hiçyılmaz, Erkan Arslan, Hilal Kaşkır. 5 Yıllık İmar Komisyonu: Hatun Şengüloğlu, Murat Saydam, Ömür Kaya, Tolga Taşkın, Nizamettin Topaloğlu. İller Bankası Temsilcisi; İsa Eser. Gündemde yer alan diğer maddeler ve alınan kararlar da şu şekilde: Norm Kadro uygulaması: Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü kaldırılarak, Ulaştırma Müdürlüğü kurulmasına karar verildi. Başkan İsmail Bayram, bu karara ilişkin olarak şu görüşlere yer verdi: ´ Park ve Bahçeler Müdürlüğünün program ve projeleri uzun süredir Fen İşleri Müdürlüğü kapsamında yürütülmektedir. Bundan sonra da bu müdürlüğe ilişkin iş programı Fen İşleri Müdürlüğü kapsamında yürütülecektir. Özellikle yeni otobüslerin ulaşıma başlamasıyla birlikte Ulaşım müdürlüğü kurulması önemli olmuştur´ Gündemin imar düzenlemelerine ilişkin tüm maddeleri imar komisyonuna havale edildi.