Birlikler Toplandı

Kısa adı DÜZBİR olan Düzce İli Belediyeler Birliği ve kısa adı DİBKAB olan Düzce İli Belediyeler Katı Atık Birliği toplantıları Düzce Belediyesi’nde yapıldı.

Kısa adı DÜZBİR olan Düzce İli Belediyeler Birliği ve kısa adı DİBKAB olan Düzce İli Belediyeler Katı Atık Birliği toplantıları Düzce Belediyesi´nde yapıldı. Her iki birliğin toplantısında 2009 yılı faaliyet raporları ele alındı.

Sekretaryasını Düzce Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünün yaptığı Birlik toplantılarına Düzce İli Belediye Başkanları katıldılar. Belediye Meclis Salonu´nda önce  DÜZBİR üyeleri toplandı. Ardından da DİBKAB üyeleri biraraya geldiler. Toplantılara Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlık etti. DİBKAB toplantısında katı atık tesisiyle ilgili genel değerlendirme yapıldı. Katı atık bertaraf tesisi için İller Bankası ve diğer kurumlardan gelecek temsilcilerin araştırma yapması bekleniyor.