Gürcistan halk Dansları Grubu Belediyeyi Ziyaret Etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Düzce´ye gelen Gürcistan Shushparı Halk Dansları Grubu Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayramı makamında ziyaret etti.

Her yıl 23 Nisan haftasında geleneksel olarak Düzce´ye gelen Gürcistan Halk Dansları grubu üyelerinin 5 günlük ziyaret ve inceleme gezisi başladı. 50 kişiden oluşan grup üyeleri programlarının ilk gününde Belediye Başkanı İsmail Bayram´a da nezaket ziyareti yaptılar. Başkan Bayram ziyaret sırasında Dünya çocuklarının kardeşliğine değindikten sonra ´ Dünyanın geleceğini çocuklar kuracaktır. Bu yüzden çocuklarımıza büyük önem veriyoruz. 23 Nisan´ın anlamı da buradan çıkmaktadır. Düzce´den de memnun ayrılacağınıza eminim´ dedi. Gürcistan Dans Grubu 23 Nisan törenlerine katılarak bir gösteri yapacaklar.