Çocuk Başkan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram koltuğunu çevrem İlköğretim Okulu öğrencisi Ahmet Tolgahan Şirin´e devretti.

Çevrem İlköğretim Okulu 4´üncü sınıf öğrencisi Ahmet Tolgahan Şirin, Başkanlık süresince belediyenin birim müdürlerini arayarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şirin daha sonra da basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. 23 Nisan Çocuk Başkanı Şirin, gelen bir soru üzerine Düzce´nin en önemli sorunu olarak otopark sorununu gördüğünü belirtti.  Şehir merkezinde otopark sıkıntısı yaşandığına değinen Şirin katlı otopark yapılmasının zorunlu olduğunu ifade etti.