Ertuğrul Sağlam Düzce ye Geldi

Şampiyon Bursaspor´un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Düzce´ye geldi.

Şampiyon Bursaspor´un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Düzce´ye geldi. Sağlam Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile makamında bir süre görüştü. Düzce´de büyük bir ilgi ile karşılanan Ertuğrul Sağlam daha sonra Komşular Günü yürüyüşüne katıldı.

Belediye Başkanı İsmail Bayram ile görüşen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam takımın şampiyon olmasının Türkiye´de büyük bir sevinç ile karşılandığını söyledi. Sağlam Bursaspor´un başarılarının Avrupa Şampiyonlar Liginde de sürdürmeye kararlı olduklarını ifade etti. Belediye Başkanı İsmail Bayram da görüşme sırasında Sağlam´ın ziyaretinden memnun olduğunu belirterek ´ Bursaspor´un başarısı Türkiye´de büyük bir mutlulukla karşılandı. Bursaspor´un başarısı tesadüfü değildir. Bir Anadolu takımının inançlı, disiplinli çalışması sonunda şampiyonluk gelmiştir´ dedi. Görüşmenin sonunda Ertuğrul Sağlam Başkan Bayram´a Bursaspor forması armağan etti. Başkan Bayram´da Sağlam´a Düzcespor atkısı hediye etti.