Böbrek Hastaları Dayanışma Derneği Açıldı

Düzce Böbrek Hastaları Dayanışma Derneği açıldı.

Düzce Böbrek Hastaları Dayanışma Derneği açıldı. Dernek açılışına Belediye Başkanı İsmail Bayram,  İl Sağlık Müdürü Ersin Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf sezer, Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Nusret Özsoy ve böbrek hastaları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Derneğin açılışını yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, her yaştan böbrek hastası bulunduğuna dikkat çekerek ´ Düzce´de böbrek hastalarına ilişkin diyaliz merkezlerimiz modern şartlar içinde hizmet veriyor. Bunu bir şans olarak görmek gerekiyor. Böylesi dernek çalışmaları da hastalar için oldukça önemli. Böylesi süreli hastalarda bilinçlenme, hastalıkla mücadele, hastalar arasında dayanışma dernek çatısı altında mümkün olabiliyor. Derneğin hayırlı olmasını temenni ediyorum´ dedi. Dernek Başkanı Arzu Dolapçıoğlu da yaptığı konuşmada böbrek hastalarının Düzce´deki durumu ve hastalığa karşı alınabilecek tedbirlerden söz etti. Açılış sırasında dernek tarafından bilgilendirme broşürleri de dağıtıldı.