Sıcak Asfalt Yapılıyor

Düzce belediyesi tarafından yaz dönemi asfaltlama programı başladı.

Düzce belediyesi tarafından yaz dönemi asfaltlama programı başladı. Bunun için öncelikli olarak alt yapısı tamamlanmış bölgelerde asfalt dökülecek. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilk olarak Ağa mahallesinde asfaltlama yapılıyor.
Asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Gülmez "2010 yılı sıcak asfalt çalışmaları başladı. Fen İşleri Müdürlüğü olarak biz bu çalışmalara 2 ay önce parça asfalt dökme ve yama yapma çalışmaları olarak başladık. Bu çalışmaların sona ermesi ile Ağa Mahallesinde serme asfalt çalışmalarına başladık. Doğal gaz, içme suyu ve kanalizasyon gibi alt yapı çalışmaları sona eren mahallelerde çalışmalarımız devam edecektir. Bu yıl itibariyle 50 bin ton asfalt ile 35 kilometre sıcak asfalt dökeceğiz" şeklinde konuştu.