Başkan Çamköy Mahallesinde Halkla Buluştu

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram mahalle gezilerinde halkla buluşmasını sürdürüyor. Başkan Bayram yeni mahalle olan Çamköyü Mahallesi´nde vatandaşların sorunlarını dinledi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, mahalle sorunlarını yerinde tespit etmek ve halkın taleplerini dinlemek üzere mahalle toplantıları dizisini sürdürüyor. Çamköyü mahallesi´nde muhtarlık binasında önce belediye hizmetlerinden söz eden Başkan Bayram daha sonra vatandaşların yöre sorunlarına ilişkin taleplerini dinledi. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda vatandaşlar öncelikli olarak yol ve konut sorunlarını dile getirdiler. Yaz hizmet programına başladıklarını ifade eden Başkan Çamköyü mahallesi´nde dile getirilen sorunların en kısa sürede giderileceğini söyledi.