Dereler Temizlenecek

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, DSİ Düzce Bölge Müdürü Beşir Özcan ile birlikte Karaca deresinin Bağlantı yolu bölümünden Beyciler mahallesine kadar olan bölümünde inceleme yaptı. Başkan Bayram karaca deresinin ıslah programı içinde olduğunu belirterek ´ derenin bazı bölümlerinde su taşkınları ihtimali ve çevre kirliliğine karşı öncelikli temizleme yapılacaktır´ dedi. DSİ Bölge Müdürü Beşir Özcan ise Karaca deresinin Metek konutlarındaki bölümde iş makinalarının hemen temizlik çalışmasına başlayacaklarını ifade etti. Bölgeyi bir bütün olarak değerlendirdiklerini işaret eden Başkan Bayram, ´ Dere ıslahı ile birlikte yan yollarında da düzenleme yapacağız. Yoğun olarak kullanılan ancak aydınlatması bulunmayan yolu da aydınlatacağız´ dedi.