HABERLER
01-01-2010 23:59

Engelli Öğrenciler İçin Fitness Aletleri Kuruldu

Engelli Öğrenciler İçin Fitness Aletleri Kuruldu

Şıralık mahallesinde bulunan engelliler okulu öğrencileri için Düzce Belediyesi ve Özürlüler Vakfı iş birliği ile Fitness aletleri kuruldu.

Şıralık mahallesinde bulunan engelliler okulu öğrencileri için Düzce Belediyesi ve Özürlüler Vakfı  iş birliği ile Fitness aletleri kuruldu.

Düzce Belediyesi tarafından park ve yeşil alanlara oyun ve Fitness aletleri yerleştirilmesine devam ediliyor. Bu program çerçevesinde Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi bahçesine de Fitness aletleri yerleştirildi. Düzce Belediyesi ve Özürlüler Vakfı iş birliği ile okul bahçesine yerleştirilen Fitness aletlerinden okul öğrencilerinin yansıra çevrede bulunan kişiler de yararlanabilecek. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Fitness aletlerinin yerleştirilmesinde alt yapının Belediye tarafından hazırlandığını dikkat çekerek "Bu okuldaki Fitness aletlerinden yararlanılması bizim için çok önemlidir, çünkü; bu aletlerle öğrencilerimizin hem eğlenebilmeleri, hem de vücut gelişimi ve güçlenmeleri sağlanacaktır. Aynı zamanda bu aletlerden çevredeki insanların da yararlanması engelli öğrencilerimizin toplumsal kaynaşmasına vesile olacaktır´ dedi.