Lösev ve Lösemili Ailelere İftar

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Düzce´de lösemili çocuklar ve ailelerine moral verdi. LÖSEV Ramazan Bayramı öncesinde lösemili ailelere kıyafet, gıda ve temizlik desteğinde bulundu.

LÖSEV, Düzce´de lösemili ailelerle bir araya gelerek hastalığın tedavisinde büyük rol oynayan moral desteği sağladı. Düzce Belediyesi Film Platosunda kurulan ´Mini İyilikler Çarşısında´ 25 aileye kıyafet, gıda ve temizlik malzemeleri dağıtıldı. Amaçlarının Ramazan Bayramı öncesinde ailelere moral vermek destek sağlamak olduğunu söyleyen LÖSEV Sosyal Hizmetler Görevlisi Gülhan Erbil, "Düzce´de LÖSEV´e kayıtlı 25 ailemiz bulunuyor. Ramazan Bayramı öncesinde ailelerimize sağlık, sosyal ve maddi olarak katkıda bulunuyoruz. Türkiye genelinde 7 bine aşan lösemili hastamız var" dedi. Gülhan Erbil, Lösemeli ailelere maddi destek imkanı sağlayan LÖSEV´in, hastalara 10 ay süresince 500´er TL´lik nakdi yardımda bulunduğunu da belirtti. Bu arada  Lösemili aileler Düzce Belediyesi tarafından Film Platosunda verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu, LÖSEV Sosyal Hizmetler Görevlisi Gülhan Erbil ve lösemili ailelerin katıldığı iftar yemeğinde hoşça vakit geçirildi.