Çocukların Yüzleri Boyandı

Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı etkinliklerinde çocukların ilgisini çektiği bölümlerden biri de yüzlerinin boyanması oldu. Yahyalar mahallesindeki etkinliklerde çocuklar yüzlerini boyatabilmek için kuyruk oluşturdular.

Düzceli sanatçılardan Necmettin Görgün belediyenin Ramazan etkinliklerinde çocukların yüzlerini boyuyor.  4- 15 yaşa kadar çocuklar yüzlerini boyatabilmek için kuyruk oluşturuyorlar. Çocukların tüm isteklerini yerine getiren Necmettin Görgün çocuklardan en çok hayvan figürü isteğinin geldiğini söyledi. Yüzlerini çeşitli şekillerde boyatan çocuklar daha sonra etkinlik alanında yerlerini alıyorlar.