Zafer Bayramı Resepsiyonu

30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 88´inci yıldönümü nedeniyle Garnizon Komutanlığı tarafından İlçe Jandarma Alay Komutanlığında resepsiyon düzenlendi. Komutanlığın özel olarak düzenlenmiş bahçesinde gerçekleştirilen resepsiyona Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da eşi ile katıldı

Resepsiyonun ev sahibi İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turhan Yazıcı eşi ile birlikte davetlileri kapıda tek tek karşıladı. Protokol ve davetlilerin tamamının katıldığı resepsiyonda kokteyl ikramı yapıldı. Albay Yazıcı davetlilerle tek tek ilgilendi. Gecenin sonuna doğru havai fişekleri eşliğinde Zafer Pastası kesildi. 10´uncu Yıl Marşı eşliğinde kesilen pasta öncesi bir konuşma yapan Düzce Valisi Vasip Şahin 30 Ağustos´un önemine değindikten sonra ´ 30 Ağustos ile Türkiye işgalden kurtuldu´ dedi.