Çakırlar Ramazan Şenliği

Düzce Belediyesi Ramazan ayı mahalle etkinlikleri bu kez Çakırlar mahallesinde yapıldı. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği şenlikleri Belediye Başkanı İsmail Bayram da izledi.

Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü´nün organize ettiği Ramazan ayı mahalle etkinlikleri devam ediyor. 20 Ağustos tarihinde başlayan mahalle etkinliklerinin 13´üncüsü Çakırlar mahallesinde yapıldı. Çakırlar İlköğretim Okulu bahçesindeki şenlikleri Belediye Başkanı İsmail Bayram da izledi. Hacivat-Karagöz oyunu ile başlayan gösteriler, Aşuk-Maşuk, Sihirbaz ile devam etti. Komedi Dans Üçlüsü´nün gösterileri büyük beğeni topladı. Çocuklar için üç tür yarışma düzenlendi. Oyunlara katılan tüm çocuklara hediyeler dağıtıldı. Bu arada gösteri süresince çocukların yüzleri boyandı, macun ve pamuk helva dağıtımı yapıldı. Gösteriler Düzce Belediyesi Mehter takımının gösterisi ile tamamlandı. Ramazan ayı etkinlikleri 3 eylül tarihinde Azmimilli mahallesinde yapılacak.