Kadir Gecesi nde Lokma Dağıtıldı

Müslümanların en kutsal gecelerinden olan ´Kadir Gece´si’ nedeniyle Düzce Belediyesi tarafından Merkez ve Cedidiye camii alanlarında vatandaşlara lokma dağıtıldı.

Müslümanların en kutsal gecelerinden olan ´Kadir Gece´si´ nedeniyle Düzce Belediyesi tarafından Merkez ve Cedidiye camii alanlarında vatandaşlara lokma dağıtıldı.

Kadir Gece´sinde teravih namazı sonrasında Merkez ve Cedidiye camii alanlarında vatandaşlara lokma, helva ve şerbet dağıtımı yapıldı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da Cedidiye alanında lokmaları bizzat kendi dağıttı. Lokma dağıtımının dini günlerde Müslümanların en güzel geleneklerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Bayram, ´ Kadir Gecesi en önemli dini gecelerimizdendir. Bu mübarek günde biz  de Müslümanlığın en güzel geleneklerinden biri olan lokma dağıtımını yaptık´ dedi. Başkan Bayram daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.