Vali Ramazan Etkinliğine Katıldı

Düzce Valisi Vasip Şahin Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı mahalle etkinliklerine katıldı. Vali Şahin Azmimilli mahallesindeki Ramazan etkinliklerinde çocuklara hediyeler verdi.

Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan ayı mahalle etkinliklerinde14´üncü gece tamamlandı. Azmimilli mahallesindeki etkinliklere Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay ile Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da katıldı. Vali Şahin ile Başkan Bayram, etkinliklerde çocuklara hediyeler dağıttılar.  Daha sonra bir konuşma yapan Vali Şahin, Ramazan şenliklerinin bir gelenek olduğunu vurgulayarak ´ Ramazan ayı Müslüman aleminin en kutsal aylarındandır. Dini duyguların, kardeşliğin, paylaşmanın en doruğa çıktığı aydır. Bu nedenle bu ay içinde düzenlenen etkinlikleri önemsiyorum´ dedi.