Belediyede Bayramlaşma

Düzce Belediyesi´nde Bayramlaşma töreni Bayramın birinci günü yapıldı.

Düzce Belediyesi´nde Bayramlaşma töreni Bayramın birinci günü yapıldı. Belediye meydanında yapılan bayramlaşmaya Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış, Prof. Dr. Celal Erbay, Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın katıldılar.

Belediyede çalışan memur ve işçilerinin tamamının katıldığı bayramlaşmada Vali, Milletvekilleri ve Başkan birer konuşma yaptılar.  Başkan Bayram konuşmasında tüm çalışanların bayramını kutladıktan sonra ´ Ramazan kardeşlik, dostluk, dayanışma ve paylaşmaya en güzel vesiledir. Belediye olarak yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Herkesin görevini büyük bir sorumluluk içinde yerine getirdiğine inanıyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum´ dedi. Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu bayramlaşmada daha sonra ikramlarda bulunuldu.