Engelli Öğrenciler Sünnet Ettirildi

Düzce Belediyesi tarafından engelli çocuklar sünnet ettirildi.

Düzce Belediyesi tarafından engelli çocuklar sünnet ettirildi. Rehabilitasyon merkezlerinde öğrenim gören 23 engelli öğrenci sünnet ettirildikten sonra tören düzenlendi. Düzce Belediyesi önünden başlayan sünnet konvoyu film platosu alanına geldi. Burada düzenlenen törenle sünnet olan çocuklara altın ve çeşitli hediyeler verildi. Törene Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile eşi Elka Bayram, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ile Belediye müdürleri ile sünnet edilen çocukların aileleri ile davetliler katıldılar.

Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü organizasyonu ile sünnet ettirilecek olan çocuklar belirlendikten sonra bir program dahilinde 5´erli gruplar halinde özel Düzce Hayri Sivrikaya Hastanesinde sünnet oldular. Sünnetlerin tamamlanmasının ardından 26 Eylül tarihinde de tören düzenlendi. Tören için sünnet edilen çocuklar ve aileleri Belediye önünde toplantılar. Burada yapılan kısa eğlencenin ardından sünnet konvoyu düzenlendi. Belediye önünden başlayan konvoy sünnet töreninin yapılacağı film platosu alanına geldi.