HABERLER
01-01-2010 23:59

Başkan Engelli Çiftin Nikahını Kıydı

Başkan Engelli Çiftin Nikahını Kıydı

Düzce´nin Kirazlı Köyü´nde yaşayan engelli gençler, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın kıydığı nikahla dünya evine girdiler.

Düzce´nin Kirazlı Köyü´nde yaşayan engelli gençler, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın kıydığı nikahla dünya evine girdiler. Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Eşi Elka Bayram da genç çifti yalnız bırakmadılar.

 Doğuştan engelli olarak dünyaya gelen Mürvet ve Özcan Cihan çifti, hayırsever iş adamları ve Düzce Belediyesi´nin katkıları ile köy merkezinde gerçekleştirilen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Gençlerin nikahını Belediye Başkanı İsmail Bayram kıydı. Bayram, destekte bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ederek, çiftin huzur ve mutluluk dolu bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu  Hayalini bile kuramayacağı bir duygu yaşadığını ifade eden Özcan Cihan, bu mesut gününde kendileri ile beraber olan Belediye Başkanı İsmail Bayram´a teşekkür etti.  Mürvet Cihan ise özellikle Belediye Başkanı İsmail Bayram´a minnettar olduklarını belirterek, "Şu an çok büyük mutluluk yaşıyoruz. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Yaşadığım mutluluğu anlatmakta zorlanıyorum. Gerçekten çok mutluyum. Darısı tüm sevenlerin başına" dedi.  Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram evli çifte altın hediye ettiler. Düğün töreni çeşitli oyun havaları eşliğinde devam etti.