HABERLER
01-01-2010 23:59

Vali Muhtarlara Seslendi:"Kalkınma İçin Hepimiz Çaba Göstermeliyiz"

Vali Muhtarlara Seslendi:

Düzce Belediye Başkanlığının merkez mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıya katılan Düzce Valisi Vasip Şahin, muhtarlara seslenerek

Düzce Belediye Başkanlığının merkez mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıya katılan Düzce Valisi Vasip Şahin, muhtarlara seslenerek ´ Düzce´nin gelişmesi için muhtarlar olarak sizlerinde önemli katkıları var ve daha da olacaktır´ dedi.

Düzce Valisi Vasip Şahin ilk kez merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkanlığın Yimpaş salonundaki yemekli toplantısına katılan Düzce Valisi Vasip Şahin Başkan İsmail Bayram´ın ardından muhtarlara hitaben bir konuşma yaptı. Vali Şahin, muhtarlarla bir araya gelme fırsatını bulduğunu işaret ederek başladığı konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi: " Düzce kalkınan bir şehir. Bu kalkınma hamlelerinin içinde muhtarlarımızın önemli katkıları vardır. Ve bundan böylede mutlaka olacaktır. Bunun için muhtarların bölgelerindeki sorunlara ciddi bir şekilde vakıf olarak önem vermesi ve çözümü için arayışlarda bulunmaları gerekiyor. Ben bütün muhtarlarımızın bu şekilde sorumlu ve duyarlı davrandıklarını biliyorum. Bunun için tüm muhtarlarımızın belediye ve valilik ve diğer resmi kurumlarla iyi diyaloglar içinde bulunmaları gerekiyor´ Toplantının ilerleyen bölümlerinde de mahalle muhtarları bölgelerine ilişkin çeşitli sorunları dile getirdiler.