MECLİS TOPLANIYOR

Düzce Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantısına ilişkin gündem maddeleri belirlendi.

Düzce Belediye Meclisi´nin Aralık ayı toplantısına ilişkin gündem maddeleri belirlendi. Buna göre meclis 8 gündem maddesi ile toplanacak.
Belediye Meclisi´nin Aralık ayı gündemi şu şekilde: Hizmet içi eğitim yönetmeliği,2- Aday memurların yetiştirilmelerine ilişkin yönetmelik, 3- Disiplin amirleri yönetmeliği, 5- Özel halk otobüslerinin çalışma ruhsat harcı, 6- 5 yıllık imar programına alınması talebi (Hamidiye mahallesi)7- 474 sayılı meclis kararına itiraz, 8- imar planı tadilat talepleri ( yeni talep 7 adet/ ertelenen talep 6 adet) Meclisin Aralık ayı birinci birleşimi 6 Aralık 2010 pazartesi saat 18,30´da meclis salonunda yapılacak.