ÇAMKÖYÜ MAHALLESİNE MEZARLIK

Çamköyü mahallesine yeni bir mezarlık yeri kazandırılıyor.

Çamköyü mahallesine yeni bir mezarlık yeri kazandırılıyor. Aynı mahallede ikamet eden Batur ailesi tarafından belediyeye 3 bin 350 metrekarelik alan mezarlık olarak kullanılmak üzere bağışlandı. Belediye Başkanı İsmail Bayram söz konusu alanda inceleme yaptı.
Düzce´nin tanınmış ailelerinden Batur ailesi Düzce Belediyesi´ne yer bağışında bulundu. Düzce´nin eşraflarından olan Batur ailesi Çamköyü mahallesinde bulunan 3 bin 350 metrekarelik arazilerini mezarlık alanının genişletilmesi amacıyla Düze Belediyesi´ne bağışladılar. Aile adına bir açıklama yapan Murat Batur, mahallede mezarlık olarak kullanılan yerde arazilerin bulunduğuna değinerek, ´3 bin 350 metrekare olan arazimizi fındık alanı olarak kullanıyorduk. Ancak mezarlığımızın yetersiz olması nedeniyle genişletilmesi gerekiyordu. Bunu sağlamak için yerimizi belediyeye vermeyi uygun gördük´ dedi. Batur, mezarlığın belediye tarafından ağaçlandırılacağını ve ışıklandırılacağını da işaret ederek ´Mahallemizdeki mezarlığımız yetersizdi. Vatandaşlarımızdan bu konuda şikâyet geliyordu. Biz bu yerin sakinleriyiz. Ailemiz büyüklerinden rahmetli Hacı Musa Batur ve genç yaşta kaybettiğimiz kardeşimiz Suat Batur´un anısına bu yeri mahallemize kazandırmayı arzu ettik. Başkanımız da bu yerin örnek mezarlık haline getireceği müjdesini verdi. Bu vesile ile belediyemize teşekkür ediyor, Çamköy mahallesine de hayırlı olsun diyoruz´ dedi.  Belediye Başkanı İsmail Bayram da yaptığı konuşmada Batur ailesinin bağışının önemine değinerek ´ Bölgemizde kamusal amaçlı olarak bu tür yer bağışları önemlidir. Ben bundan dolayı Batur ailesine teşekkür ederim´ dedi.