VOLEYBOL DA GALİBİYET

Düzce Belediyespor erkek voleybol takımı, ikinci yarının ilk karşılaşmasında Alaplı Belediyespor ile karşılaştı. Temsilcimiz ilk yarıdaki maçta olduğu gibi ikinci maçta da rakibini 3-0 yendi. Belediye Erkek Voleybol Takımı böylelikle play-off mücadelesinde iddiasını sürdürdü.
Voleybolda Aroma 3.erkekler liginde B grubunda mücadele eden Düzce Belediyespor voleybol takımı ikinci yarının ilk karşılaşmasında Alaplı Belediyespor´u ağırladı.Maçın setlerini açık farkla alan Düzce Belediyespor karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. İlk sete üstün başlayan Düzce Belediyespor rakibine sayı imkanı vermezken üst üste kazandığı sayılarla seti 25-17 önde kapattı. İkinci sete de üstünlüğünü koyan Düzce Belediyespor bu settede 25-16 galip geldi. Üçüncü sete daha rahat başlayan Düzce son seti de 25-22 aldı. Belediyespor ikinci yarıya bu galibiyetle moralli başladı.