HABERLER
01-01-2010 23:59

AK PARTİ DÜZCE ZİRVESİ

AK PARTİ DÜZCE ZİRVESİ

Ak Parti’nin Düzce Teşkilatı Abant’ta ‘Düzce Zirvesi’ gerçekleştirdi.

Ak Parti´nin Düzce Teşkilatı Abant´ta ´Düzce Zirvesi´ gerçekleştirdi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram´ın daveti üzerine AK Parti´nin üst yönetici kadroları Abant´ta bir araya geldi. Yaklaşan seçim öncesi dostluk, dayanışma mesajlarının verildiği zirveden ´birlik ve beraberlik´ çıktı.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram´ın çağrısı üzerine Abant´da yapılan ve iki gün süren toplantıya AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın, AK partili Belediye Başkanları, İlçe Başkanları eşleri ile birlikte katıldılar. Toplantı öncesinde bir açıklama yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, haziran ayında yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimlerine dikkat çekerek ´ Partimiz her seçim öncesinde olduğu gibi bu seçimlere de güçlü bir şekilde hazırlanmaktadır. Tüm teşkilatlarımız seçim için gerekli çalışmaları tamamladı. Aday adaylığı sürecinin başladığı bu dönemde dayanışmayı güçlendirmek ve hareket tarzımızı paylaşmak için bir araya geldik´ dedi. 7-8 Ocak tarihlerinde iki gün süreli olarak yapılan toplantıda tüm katılımcılar yaklaşan seçimlere ilişkin görüşlerini dile getirdiler. Toplantı sonunda ise görüşmeler sonrası ortaya çıkan ortak bir sonuç bildirgesi yayınlandı. Milletvekilliği genel seçimlerine doğru AK Parti Düzce teşkilatının ortak bir strateji ile hareket edeceğinin vurgulandığı bildiride şu görüşlere yer verildi:
" AK Parti, Düzce İl genelinde gerek İl Genel Meclisinde gerekse Belediye Başkanlıklarında ve gerekse Belediye Meclis üyeliklerinin seçilmesinde 2002 yılından bu yana yapılan seçimlerde Türkiye derecelerini elde etmiştir. Bu durum,  AK Parti politikasının Düzce´de doğru ve etkin anlatılmasının, halkın AK partiye olan güven ve sevgisinin artmasının bir sonucudur. Şimdi önümüzde yeni bir seçim süreci vardır. Bu tablonun devam etmesi AK Parti politika ve programı etrafında ORTAK AKIL ve seçmenin partimize olan sevgi ve ilgisinin sürdürülmesini sağlayacak ORTAK HAREKET ile mümkün olacaktır. Sonucunda da beklenen ve olması gereken GÜÇLÜ DURUŞ sürdürülecektir. AK Parti iktidarları ile birlikte Türkiye´de ve Düzce´de çok ciddi hizmetler gerçekleştirildi. Reform niteliğinde yatırımlar ve projeler de peşi sıra bekliyor. Merkezde ve yerelde halkımızın önüne yeni bir vizyon konuldu. Yeni bir seçim sürecinde de bu tavrımız sürdürülecektir.
Milletvekilliği adaylığı için bir hizmet yarışının olması bizleri mutlu etmektedir. Hizmeti şiar edinmiş partimizde görev almak için aday adaylığı sürecinin yoğun olarak yaşanması kaçınılmazdır. Parti içi rekabetin yaşanacağı böylesi bir sürecin hiçbir ayrımcılığa gitmeden sağduyu ve ortak akılla yönlendirileceği ortak hareket tarzımız olacaktır. Gücümüzü de birlik ve beraberlik tavrı içinde AK Parti politikasının etkin verimliliğinden alacağız. Biz buna inanıyor ve bunun için çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi seçime doğru hızlandıracağımız ve sıklaştıracağımız bu tür toplantılarımızla ortak hareket tarzımızı partimizin politika ve çıkarları doğrultusunda belirleyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle iyi bir seçim dönemi geçireceğimize inanarak seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni eder tüm partililerimize çalışmalarında başarılar dileriz."