KENT KONSEYİ GÜNDEMİ

Düzce Kent Konseyi Genel Kurul toplantı tarihi belli oldu.

Düzce Kent Konseyi Genel Kurul toplantı tarihi belli oldu. Düzce Belediyesi Encümen Salonu´nda toplanan Kent Konseyi Yürütme Kurulu yeni dönem genel kurul toplantısının 21 Ocak 2011 tarihinde yapılmasını kararlaştırdı. Toplantıda ayrıca kurulda görüşülmesi için gündem maddeleri de belirlendi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında toplanan Kent Konseyi Yürütme Kurulu Genel Kurul´da görüşülmesi için çalışma gruplarından gelen raporlar doğrultusunda gündem maddelerini belirledi. 21 Ocak 2011 tarihinde Düzce Belediyesi Hizmet Binası´nda yapılması planlanan Genel Kurul için tespit edilen gündem maddeleri şu şekildi: 1- Düzce´nin ulusal ve uluslar arası imajının doğru olarak yansıtılması, 2- Doğada çözünebilen poşet kullanımının sağlanması, 3- Girişimcilik potansiyelinin geliştirilmesi proje yarışması, 4- Kadın Meclisi´nin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgilendirme. Kadına yönelik şiddetle mücadele projesinde toplumun bilinçlendirilmesi,5- Konuralp´in tarihine ilişkin çalışmalar, 6- Düzce´de turizm alanlarının yerinde keşfi. Sekretaryasının Düzce Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Kent Konseyi´nin Genel Kurul toplantısı için üyelere çağrılar yapılmaya başlandı.