OTOBÜSLER DENETLENİYOR

Şehir içi ulaşımı sağlayan Belediye denetimle halk otobüsleri yıllık denetimden geçiriliyor. Düzce Merkez ve Kalıcı Konutlar arasında sefer yapan tüm halk otobüsleri Ocak ayı içinde denetlenmiş olacak.
Düzce Belediyesi tarafından şehir içi ulaşım hizmeti gören halk otobüsleri her yıl yapılan yıllık denetime tabii tutuluyor. Bunun için otobüsler toplanma merkezinde denetim formlarındaki kriterlere göre yetkililerce inceleniyor. Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel, ulaşımda bulunan 44 otobüsün tamamının Ocak ayı içinde denetleneceğini belirterek ´ Yönetmeliklerimiz gereği genel olarak her yıl bir kereye mahsus olmak üzere tüm halk otobüslerimiz denetlenir. Bunun için otobüslerin teknik yeterliliği ile araçların görünümlerine kadar tüm bölümlerde inceleme yapılır. Bu incelemelerde eksik bulunanlar tespit edilir ve tamamlanması istenir´ dedi.