PAZARYERİNDE DÜZENLEME

Düzce Belediyesi tarafından yapılan Kalıcı Konutlar Pazaryeri’nde yeniden düzenleme yapılıyor.

Düzce Belediyesi tarafından yapılan Kalıcı Konutlar Pazaryeri´nde yeniden düzenleme yapılıyor. 4200 metrekare kapalı alana sahip pazaryerinde iki bölüm arasında açık kalan bölüm de kapatılıyor. Ayrıca alanın güney cephesine set yapılacak
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar ve beraberinde Fen İşleri Müdürü Murat Gülmez, Etüd ve Proje Müdürü Kenan Özen, Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Özer ile birlikte kalıcı konutlardaki pazaryerinde inceleme yaptı. Başkan Bayram pazarcı esnafından gelen talepler doğrultusunda pazaryerinde düzenleme yapılması için proje hazırlattı. Buna göre Pazar alanında iki farklı kademe arasının açık kalan bölümün üstü kapanacak. Ayrıca alanın güney cephesinde bulunan ve balıkçı esnafının bulunduğu bölüme de set yapılacak. Belediye Başkanı pazaryerinde 136 esnafın bulunduğuna dikkat çekerek ´ Kalıcı Konutlardaki pazaryerine büyük veriyoruz. Dolayısıyla hem esnafımızın hem de buradan pazarını yapan vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını yerinde değerlendiriyoruz. Bize gelen pazaryerinde iki bölüm arasında bulunan alanın üstünün kapatılması talebi oldu. Ekibimle birlikte yerinde inceleme yaptık. Bunun projeleri hazırlanıyor. Birkaç talep daha oldu. Onları da değerlendiriyoruz. Amacımız hem esnaf hem de vatandaşlarımız bu alanda rahat alışveriş yapabilmeleridir´ dedi.