BİLGİ YARIŞMASI BAŞLADI

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Merkez İlköğretim Okulları Genel Kültür ve Bilgi Yarışması başladı.

Merkezde bulunan 40 İlköğretim Okulunun katıldığı yarışma, 3 Mart 2011 Perşembe günü sona erecek. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü hizmet binasında yapılan yarışmaya  Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdülvahap DEMİREL, İl Milli Eğitim Yusuf SEZER, Belediye Birim Müdürleri, öğretmenler ve yarışmaya katılan okulların öğrencileri katıldı.

İsmetpaşa İlköğretim Okulu
Doğanlı Eşref Taşhan İlköğretim Okulu
Nasırlı İlköğretim Okulu
Beyköy İlköğretim Okulu´nun yarıştığı 1.Grup´da İsmetpaşa İlköğretim Okulu yarışmayı kazanırken;
Rıza Malatyalı İlköğretim Okulu
Sancaklar İlköğretim Okulu
Hürriyet İlköğretim Okulu
Bilgi İlköğretim Okulu´nun yarıştığı 2.Grup´da yarışmayı Bilgi İlköğretim Okulu kazandı.