SİGARA OPERASYONU

Düzce Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile okul çevrelerinde bulunan tekel bayii ve bakarlarda ‘tek satış’ diye tabir edilen paket dışı sigara satışının yapılmasını engellemek ve denetlemek için operasyon yapılıyor.

Düzce Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile  okul çevrelerinde bulunan tekel bayii ve bakarlarda ´tek satış´ diye tabir edilen paket dışı sigara satışının yapılmasını engellemek ve denetlemek için operasyon yapılıyor.
Öğrencileri ve çocukları kötü alışkanlıklardan korumak, 18 yaşın altında bulunanların sigara kullanımını engellemek amacıyla özellikle tek sigara satışı yapan yerlere karşı denetim ve operasyonlar aralıksız olarak sürdürülüyor. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğünün ortak operasyonu ile özellikle okul çevrelerindeki tekel bayileri ile bakkallar tek tek denetleniyor. Tek sigara satışı yaptığı belirlenen işyerlerine yönelik olarak yasal işlemler yapılıyor.