VOLEYBOLDA BAŞARI

Düzce Belediyespor erkek ve bayan voleybol takımları haftayı üçer puanla kapatarak ligdeki yükselişlerini sürdürdüler. Voleybol Aroma 3. Lig B grubunda mücadele eden erkek voleybol takımımız İstanbul  Bahçelievler Belediyespor deplasmanından mutlu döndüler.
Takımımız 1. Seti 25-15, 2. Seti 25-23, 3. Seti 25-17 gibi açık ara sayılarla 3-0 kazandı ve grubunda play-off hedefinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Belediyespor Erkek Voleybol takımımız ligin en önemli maçına ise 27 Şubat tarihinde çıkıyor. Takımımız ligin iddialı ekiplerinden İTÜ´yü ağırlayacak. 18 Temmuz salonundaki karşılaşma 27 Şubat 2011 tarihinde saat 13,00´de başlayacak.
Liglerdeki diğer takımımız Bayanlar Bölgesel Voleybol ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor da Kilimli Belediyespor karşılaşmasından 3 puanla çıktı. 18 Temmuz salonundaki karşılaşmada takımımız maçı baştan sona üstün götürdü. Düzce Belediyespor ilk seti 25-19 aldı. İkinci sette de ağırlığını koyan Düzce Belediyespor Bayan takımımız bu sette de rakibine  25-17 üstünlük sağladı. Üçüncü seti de çekişmeli geçen oyunun ardından 25-21 alan temsilcimiz bir maçını daha kazanarak hem yenilmezliğini hem de liderliğini korudu.