HABERLER
01-01-2010 23:59

DÜZDEF İN ZİYARETİ

DÜZDEF İN ZİYARETİ

Kısa adı DÜZDEF olan Düzce Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Çakmak ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret ederek, Mart ayında yapılacak olan 2. Olağan genel kurula davet ettiler.

Kısa adı DÜZDEF olan Düzce Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Çakmak ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ederek, Mart ayında yapılacak olan 2. Olağan genel kurula davet ettiler.
Düzce ve Düzce dışında faaliyet gösteren Düzce Derneklerinin Federasyonu DÜZDEF Mart ayı içinde 2. Olağan genel kurul kararı aldı. Dernek Başkanı Faruk Çakmak ve Yönetim Kurulu üyeleri genel kurula davet için Başkan İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ettiler. Görüşme sırasında Dernek Başkanı Faruk Çakmak Düzceliler´den oluşan derneklerin Düzce dışında da etkin olduklarını belirterek ´ Düzce dışında kurulu bulunan Düzce dernekleri önemli bir dayanışma içindedir.  Dernekler sayesinde Düzce´nin tanıtımına önemli katkıda bulunduğumuza inanıyorum. Bu konuda da her türlü desteği vermeye de hazırız´ dedi. Belediye Başkanı İsmail Bayram da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra şu görüşlere yer verdi "  Dernekler gönüllülük esası içinde çalışır. Çünkü büyük özveri gerekir. Bu nedenle sizleri kutluyorum. DÜZDEF olarak ortak bir bakış içinde bir arada olmanız da önemli. Ortak paydanız Düzce´dir. Düzce´nin öne çıkan unsurlarının Düzce dışında da tanıtımı için sizlere görev düşüyor. Düzce´de gelişmeleri dışarıdan Düzceli olarak sizler üzerinden görebiliriz.´ DÜZDEF´in 2. Olağan genel kurul toplantısı 19 Mart 2011 tarihinde saat 14,00´de  Düzce Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda yapılacak.