OKULLARIN OYUNLARI

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Liselerarası Tiyatro Festivali için okulların oyun programları belli oldu. Buna göre Mayıs ayında yapılacak tiyatro festivaline 18 okulun katılması da kesinleşti.
Düzce Belediyesi ve kısa adı DÜSED olan Düzce Sosyal Etkinlikler Derneğinin ortaklaşa düzenlediği liseler arası Tiyatro Festivali tanışma ve bilgilendirme toplantısı Düzce Belediyesi meclis toplantı salonunda yapıldı. Festivale katılacak 18 lisenin yetkililerinin katıldığı toplantıda Tertip Komitesinden, Komite başkanı Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı A.Vahap DEMİREL, Dış İlişkiler Müdürü Esma SÜMER, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Nurullah ÇELEBİ ve Dış İlişkiler Müdürlüğü personeli Necmettin GÖRGÜN katılımcıların sorularını cevaplandırdı. Tanışma ve sohbet havasında geçen toplantıda okullar yıllarca hayal ettikleri festivalin Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesinden son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Festivale katılacak okulların ve sahneleyecekleri oyunların listesi aşağıda yer alıyor.