HABERLER
01-01-2010 23:59

KK PROJE YARIŞMASINDA BAŞARI

KK PROJE YARIŞMASINDA BAŞARI

Düzce Belediyesi’nin de içinde bulunduğu Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın Kent Konseyleri işbirliği ağı çerçevesinde çıkmış olduğu ‘Girişimcilik Potansiyelinin Geliştirilmesi Projesi’ yarışmasının sonuçları belli oldu.

Düzce Belediyesi´nin de içinde bulunduğu Doğu Marmara Kalkınma Ajansı´nın Kent Konseyleri işbirliği ağı çerçevesinde çıkmış olduğu ´Girişimcilik Potansiyelinin Geliştirilmesi Projesi´ yarışmasının sonuçları belli oldu. Buna göre Düzce Belediyesi´nin projesi yarışmayı kazanan ilk üç proje arasında yer aldı
Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ´ E-Satış´ projesi, kısa adı MARKA olan Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ile Kent Konseyleri işbirliğinde açılan proje yarışmasında dereceye girdi. Girişimciliğin desteklenmesi, ortak girişimcilik kültürünün oluşturulması ve girişimciliğin önündeki engellerin bertarafı şeklinde öncelikleri olan yarışmada Kent Konseylerinin hazırlamış olduğu projeler 7 bin liraya kadar desteklenecek. Değerlendirme Komisyonunun raporuna göre ilk üç sırayı alarak başarılı bulunan projeler şunlar: Düzce Kent Konseyi´nin 1001 Emek pazarında E-Satış isimli yöresel ve doğal ürünlerin internet üzerinden pazarlanması,Sakarya Kent Konseyi Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştiriciliği, Yalova Kent Konseyi´nin Bal gibi bir kent markası isimli projede Yalova Balı´nın markalaştırılması.