VOLEYBOLCULAR YETİŞTİRME YURDUNDA

Düzce Belediyesi Voleybol takımı yöneticileri ve oyuncuları İTÜ maçı öncesi Yetiştirme Yurdu çocukları ile bir araya gelerek kahvaltı yaptılar.

Düzce Belediyesi Voleybol takımı heyeti bu hafta oynadıkları İTÜ maçı öncesi Yetiştirme Yurdu öğrencileri ile bir araya gelerek moral buldular. İdareci, teknik heyet ile oyuncular kalıcı konutlarda bulunan Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yuva binasında yetiştirme yurdunda barınan çocuklarla birlikte kahvaltı ettiler. Sıcak bir ortamda geçen kahvaltının ardından çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren oyuncular daha sonra maçın oynanacağı 18 Temmuz salonuna geçtiler.