KIRMIZI TAŞLI KALDIRIMLAR DÖŞENİYOR

Düzce Belediyesi tarafından yol açma ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra kaldırım döşemesi de yapılıyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından aynı anda 4 mahallede birden kaldırımlar döşeniyor.
Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar alt yapısı tamamlanmış kaldırımı bulunmayan ya da bozulmuş sokaklarda kaldırım döşeme çalışmalarına hız verdiklerini belirtti. Düzce Belediyesine ait şantiyede normal kara kaldırım bordürlerinin yanı sıra kırmızı taşların da üretildiğini vurgulayarak ´ yeni yaptığımız kaldırımlara kırmızı taşları döşüyoruz. Amacımız kaldırımlara klasik tarzın yanında estetik kazandırmaktır´ dedi. Bayram Bayraktar Düzce´de kaldırımsız sokak kalmayacağını ifade ederek ´ Bu amaçla ekiplerimiz aralıksız olarak aynı anda 4 mahallede birden çalışma yapıyorlar. Kültür, Azmimilli, Cedidiye mahalleleri ile Koçyazı mahallesi Metek konutları mevkiinde çalışmalar tamamlanmak üzeredir´ dedi.