HABERLER
01-01-2010 23:59

ÇEVRE YOLU DÜZENLEMESİ

ÇEVRE YOLU DÜZENLEMESİ

D-100 karayolu Öztürkler Kavşağından Memur-Sen konutlarına doğru açılan yeni çevre yolunda yan yol bağlantıları da açılıyor.

D-100 karayolu Öztürkler Kavşağından Memur-Sen konutlarına doğru açılan yeni çevre yolunda yan yol bağlantıları da açılıyor. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, çevre yolunu çok önemsediklerini belirterek ´ Bu yol Düzce merkez ve güney bölgesini D-100´ün kuzeyindeki mahallelere bağlayacak, ulaşımda büyük rahatlık sağlayacak´ dedi.
Düzce´nin kuzey bölgesinde en önemli çevre yolu projesi olan öztürkler kavşağından memur-sen konutlarına doğru uzanan 820 metrelik yolun alt yapı çalışmaları tamamlandı. Düzce Belediyesi tarafından çevre yolunda bölge mahalleler olan Hamidiye ile Yeni mahalle bağlantıları sağlayacak olan bağlantı yolları da açılıyor. Bunun için de öncelikli olarak imar planında terkli konumda bulunan yolların açılmasına başlandı. Başkan İsmail Bayram, beraberinde Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, Fen İşleri Müdürü Murat Gülmez, Su ve Kanalizasyon Müdürü İbrahim Karalmaz, Etüd ve Proje Müdürü Kenan Özen, Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Özer ile birlikte yeni çevre yolunda incelemelerde bulundu. Çevre yolu projesi ile Düzce´nin güney ve kuzey bağlantısının  en verimli şekilde sağlanacağını belirten Başkan Bayram bu konuda şu görüşlere yer verdi " Düzce´nin kuzeyi yerleşim açısından ciddi bir şekilde büyümektedir. D-100 karayolu da Düzce´yi ikiye bölmektedir. Trafik açısından da ulaşımın en sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için çevre yolu projesi zorunlu hale geldi. Öztürkler kavşağından mevcut Memur-Sen konutlarına kadar uzanan yeni çevre yolu bunu sağlayacaktır. Bu yoldan mahallelere uzanacak yol bağlantıları da birleşmeyi sağlayacaktır. Bu amaçla imar planlarımızda söz konusu bölgede yer alan terkli yollar açılmaktadır. Bu alanlarda yapılaşma da seyrek olduğu için yolları en az 10-15 metre olarak açıyoruz".  Başkan Bayram çalışmaların aralıksız olarak sürdürüldüğünü de ifade etti.