BU TAKIM SÜPER

Hafta sonu Ereğli deplasmanından 3-0 gibi net bir skorla üç puanı alarak dönen Düzce Belediyespor Voleybol takımımızda moraller süper. Grubu Düzce takımı olarak play-off´larda temsile gidecek olan takımımız kalan iki maçını da kazanarak ikinci yarıyı namağlup olarak bitirmek istiyor.
13,03,2011 tarihinde saat 14,00´de Düzce Üniversitesi salonunda prestij maçına çıkacak olan takımımız Ankara takımı olan grup lideri sezon başından beri namağlup unvanı ile devam eden CTE Kampus takımını konuk edecek. Birinci yarı 3-2 yenilen takımımız yönetimi ile teknik heyetiyle sporcularıyla bu maça konsantre olmuş ve çalışmalarını hızlandırmıştır. Takımımıza başarılar dileriz.