HABERLER
01-01-2010 23:59

KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın eşi Elka Bayram belediyede çalışan bayan personele çiçek ve hediye takdim etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram belediyede çalışan bayan personele çiçek ve hediye takdim etti. Belediyedeki tüm bayan personeli hizmet birimlerini ziyaret ederek tek tek kutlayan Elka Bayram´a Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar´ın eşi Huri Bayraktar eşlik etti
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Düzce Belediyesi´ndeki ilk etkinlik Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram´ın belediyede çalışan bayan personeli ziyaret etmesiyle başladı. Elka Bayram beraberinde Huri Bayraktar ile birlikte belediye hizmet birimlerinde çalışan tüm bayan personeli dolaşarak tebrik ederek kutladı. Elka Bayram ile Huri Bayraktar ziyaretleri sırasında bayan personele çiçek ve hediye takdim ettiler. Başkan eşi Elka Bayram 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün özel bir anlamı olduğunu vurguladı ve ´ Kadınlar ev hayatında olsun iş hayatında olsun büyük bir özveri ile çalışmaktadırlar. Ekonomi ve sosyal yaşamın temel unsuru olan kadınlarımızın her türlü hakkı göz ardı edilemez. Kadın haklarına ilişkin her türlü unsur temel insan hakları içinde değerlendirilmelidir. Kadınlarımız sosyal barışın ve huzurun teminatıdır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlarım´ dedi.